Engin Yıldırım Gençleri kazanacağız”

Engin Yıldırım  Gençleri kazanacağız”

Gönen Belediyespor, Çanspor ile oynadığı hazırlık maçında 1-1 berabere kaldı.

Çanakkale Bölgesel Amatör Lig takımlarından Çanspor’la bir hazırlık maçı oynayan yeşil beyazlılar karşılaşmadan 1-1’lik skorla ayrıldılar.

Biga’daki maçta Gönen’in golüne Volkan imza atarken, başarılı forvet oynanan 4 hazırlık maçında da gol atmayı başardı. 60. dakikadan sonra genç oyuncuları sahaya süren teknik sorumlu Engin Yıldırım, gençlerin kadroyu zorlayacağını söyledi. Futbolculuğunda aynı gün ardı ardına hem alt yapı hem de a takım maçına Engin Yıldırım, gençleri de bu yolla kazanmak istiyor.

Kalede Serdar, Semih Sezen, Serhat, Aral, Semih Deniz, Olcay, Remzi, İsmail, Soykan Erhan ve Volkan’la maça başlayan yeşil beyazlılar savunma hatasından kalesinde gol gördüler. Alt yapıdan Serhat, Aral ve Soykan maça ilk 11’de başladılar. Formda golcü Volkan’la tek sayısını bulan Gönen’de 60. dakikadan sonra Remzi’nin yerine Metehan, İsmail’in yerine Oğulcan, Soykan’ın yerine Halil, Erhan’ın yerine Semih ve Volkan’ın yerine Kadir oyuna dahil oldular. Takımın ortaya koyduğu performansı olumlu bulan Engin Yıldırım, kapasiteyi daha da yukarı çekeceklerini söyledi.

İşte Engin Yıldırım’ın açıklamalarından satır başları;

*Hedefimiz alt yapıdan oyuncuları a takıma çıkarmak. 4 yıl önce alt yapıdan a takıma çıkardığım oyunculardan başka 4 yıldır alt yapıdan oyuncu çıkmamışsa bu benim suçum değil.

*Soykan, Metehan, Halil, Kadir, Oğulcan ve Semih bu yıl a takım kadrosunu zorlayacak düzeye geldiler. Bu gençlerimizi alt yapı maçlarında da oynatıp maç tecrübelerini arttıracağız.

*Remzi maç içinde tecrübesi ile takım arkadaşlarını yönlendiriyor, onun varlığı bizi rahatlatıyor.

*Susurluk dışında rakiplerimiz hep üst lig takımlarıydı. Başarılı sonuçlar aldığımızı düşünüyorum.

*Semih Deniz üst düzey bir oyuncu, topla daha az oynarsa dikkatleri üzerine çeker.

*Bünyamin çok yönlü oyuncudur. Hazır olduğunda hücuma büyük katkı sağlayacak.

Defansa uzun boylu ve tecrübeli bir oyuncu düşünüyoruz.

 

 

 

 

 



  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu